Kedves nyolcadik osztályos tanulók!
Kedves Szülők!

Gimnáziumunk elkészítette a 9. osztályokba jelentkező tanulók tagozatonkénti sorrendjét. A sorrendek tanulmányozásához a következők figyelembe vételét ajánlom:
- A listában a jelentkezők az oktatási azonosító szám vagy (ha megadtak ilyet) a jelige alapján kereshetők.
- Azok a tanulók, akik a sorrendben előkelő helyen szerepelnek, gyakorlatilag biztosak lehetnek a felvételükben, de ha valaki hátrébb szerepel az egyes sorrendekben, az még egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem kerül felvételre. Egészen biztos ugyanis, hogy a sorrendben előtte állók közül többen a Dobó Gimnázium másik csoportját, illetve más iskolát jelöltek meg első helyen a tanulói adatlapjukon, így ki fognak maradni az adott sorrendből.
(Tájékoztatás: az elmúlt tanévben a következő sorszámig jutottak be a tanulók gimnáziumunkba, de ez az adat évente változik:
NYEK angol (0051) 43. helyig
NYEK német (0052) 28. helyig
(A középiskolák nem ismerik azt, hogy a tanuló hány középiskolába jelentkezett és milyen sorrendben. Az egyes középiskolákban és az egyes tanulmányi területeken a listák kialakításánál minden jelentkező teljesen egyenrangú.)
- A tanulóknak (és a szülőknek) a jelentkezéssel kapcsolatban további teendőjük nincs. A végleges eredményről április második felében írásban tájékoztatjuk a jelentkezőket.
Amennyiben további segítségre, információra van szükségük, telefonon vagy személyesen szívesen állunk rendelkezésre.
Telefon: 33/411-711
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Felelős: Smiger András igazgató

>>>>NYEK angol<<<<


>>>>NYEK német<<<<

Esztergomi Dobó Katalin Gimnázium