Kedves negyedik osztályos tanulók!
Kedves Szülők!

Gimnáziumunk elkészítette az 5. osztályba jelentkező tanulók sorrendjét, amelynek tanulmányozásához a következők figyelembe vételét ajánlom:
- A listában a jelentkezők az oktatási azonosító szám vagy (ha megadtak ilyet) a jelige alapján kereshetők.
- Ez a sorrend még nem döntés a felvételről. Ha valaki hátrébb szerepel a sorrendben, az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem kerül felvételre. Nem tudjuk ugyanis, hogy hány olyan jelentkező van, aki a tanulói adatlapján nem a Dobó Gimnáziumot jelölte meg első helyen. (Azt hogy a tanuló hány középiskolába jelentkezett, illetve a tanulói adatlapon megjelölt sorrendet a középiskolák nem ismerik, így az sem előnyt, sem hátrányt nem jelent a jelentkezőnek sem az első, sem a további helyeken megjelölt középiskolákban. A sorrendek kialakításánál mindenki teljesen egyenrangú.)
- A tanulóknak (és a szülőknek) a jelentkezéssel kapcsolatban további teendőjük nincs. A végleges eredményről április második felében írásban tájékoztatjuk a jelentkezőket.
Amennyiben segítségre, információra van szükség, telefonon vagy személyesen szívesen állunk rendelkezésre.
Telefon: 33/411-711
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Felelős: Smiger András igazgató

>>>>LISTA<<<<

Esztergomi Dobó Katalin Gimnázium